Click for more products.
No produts were found.

Retour- en restitutiebeleid

Retourbeleid bij spijt van de klant

Als je van gedachten verandert, kunnen alle artikelen worden geretourneerd binnen een periode van 14 dagen, ingaande op de dag nadat je je bestelling hebt ontvangen. Breng ons op de hoogte voor een naadloos retourproces via e-mail op [email protected]

We accepteren alleen retourzendingen voor spijt van de klant onder de volgende voorwaarden:

    Het item is nieuw en ongebruikt
    Voor artikelen met een zegel van de fabrikant moet het zegel van de fabrikant ongeopend zijn
    Het artikel kan niet worden beschadigd door de behandeling of het gebruik van de klant
    Het artikel moet in de originele verpakking zitten met alle originele accessoires

In geval van retourzending van spijt door de klant, zijn de verzendkosten voor rekening van de klant.


 
Retourbeleid op beschadigde, verkeerde of disfunctionele producten

Als u producten in uw bestelling beschadigd, verkeerd of niet goed vindt, neem dan rechtstreeks contact met ons op via e-mail op [email protected]

In het bovengenoemde geval heeft u 14 dagen de tijd om deze producten te retourneren en terugbetaling of vervanging te krijgen. Deze termijn gaat in vanaf de dag nadat je je bestelling hebt ontvangen. Dit omvat ook artikelen die defect raken binnen de 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht bij het retourneren van een artikel dat beschadigd, verkeerd of defect aankomt, aangezien de verzendkosten al door ons worden betaald in het retourlabel.

 


Een bestelling retourneren

Neem contact met ons op via e-mail op [email protected], vermeld de reden van je retourzending, en we zullen het RMA-retourlabel op basis van de reden van je retour sturen. Voor spijt van de klant worden de verzendkosten niet betaald op het retourlabel, terwijl voor beschadigde, verkeerde of defecte artikelen de verzendkosten worden gedekt op het retourlabel.

Verpak het artikel netjes en zorgvuldig en stuur het naar ons adres:

S-Prijs, Bem József u. 4, 1027 Boedapest, Hongarije


 
Een bestelling annuleren

Je hebt 14 dagen voordat het artikel of de artikelen zijn verzonden om je bestelling te annuleren.

Als uw bestelling al is verzonden, volgt u alstublieft het hierboven vermelde retourbeleid dat overeenkomt met uw reden van retournering.

 


Verloren zendingen

Als er ten minste 14 dagen zijn verstreken sinds de verwachte leveringsdatum, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail op [email protected] en geef ons ten minste 10 dagen de tijd om het item/de items te onderzoeken met de koeriersdienst. Als we uw zending na het onderzoek van 10 dagen niet kunnen volgen, wordt de zending als verloren verklaard en heeft u recht op volledige terugbetaling of sturen we een vervangend exemplaar als u daarvoor kiest.

U kunt hier meer informatie vinden over ons leveringsbeleid: Leveringsbeleid

 


Terugbetalingsproces

De terugbetaling wordt gestart zodra uw product terug is ontvangen in ons magazijn en is geïnspecteerd door ons team. Na goedkeuring duurt het 5-10 werkdagen voordat de terugbetaling is verwerkt. Restitutie vindt plaats via de oorspronkelijke betaalmethode.

 

Menu

Share

QR code

Settings

Create a free account to use wishlists.

Sign in