Click for more products.
No produts were found.

Leveringsbeleid

Bezorgmethoden

Onze artikelen worden verzonden via UPS Express naar alle beschikbare bestemmingen.

 

Beschikbaarheid

Alle artikelen op onze website zijn op voorraad en direct te bestellen.

Raadpleeg de onderstaande informatie over levertijden.
 

Levertijd & Verzending

We verzenden bestellingen binnen 24 uur na ontvangst van de orderbevestiging via de bezorgmethode UPS Express.

Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer van UPS voor de verzending, wat meestal tot 4 uur duurt na de verzending vanuit ons bedrijf.
 

Bezorgkosten

Wij bieden gratis verzending voor alle bestellingen! 

 

Bestelstatus

U kunt de status van uw bestelling controleren via de bestelstatuslink die we met de e-mail met de orderbevestiging sturen, of u kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via e-mail op [email protected] om naar uw bestelling te vragen.

 

Bezorgbestemmingen

Momenteel leveren we aan Hongarije en Nederland


Vertragingen bij levering en niet-ontvangst

Indien u uw bestelling niet op de verwachte bezorgdatum heeft ontvangen, vragen wij u nog even geduld te hebben. Neem eerst contact op met uw lokale koerier om te zien of de bezorging is geprobeerd of vraag uw buren of het pakket toevallig in hun bezit is gebleven.

Soms kunnen er kleine vertragingen optreden bij koeriers- en postdiensten, daarom vragen we u een paar dagen langer te wachten.

Als er ten minste 14 dagen zijn verstreken sinds de verwachte leveringsdatum, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail op [email protected] en geef ons ten minste 10 dagen de tijd om het item/de items te onderzoeken met de koeriersdienst. Als we uw zending na het onderzoek van 10 dagen niet kunnen volgen, wordt de zending als verloren verklaard en heeft u recht op een volledige terugbetaling (zie onze pagina "Retour- en restitutiebeleid") of we sturen een vervangend exemplaar als u daarvoor kiest.

 

Menu

Share

QR code

Settings

Create a free account to use wishlists.

Sign in